Over ons

Van harte welkom op onze website met diverse ontwerpen, fotoalbum en projecten.

Echter ook met uw eigen idee of ontwerp bent u bij ons welkom, waarbij wij graag helpen om uw droom te verwezenlijken. Samen zoeken wij - gratis en vrijblijvend - naar de geschikte oplossing rekening houdend met uw eisen, uw budget, uw smaak, uw terrein, enz…

Wij bouwen sleutelklaar, maar tal van tussenoplossingen zijn eveneens bespreekbaar.
U kiest de bouwstijl: klassiek, modern, pastoraal, eigentijds, of …,  steevast volgen wij het lastenboek dat in samenspraak met u werd bepaald met een ruime keuze voor de materiaalselectie.

U kan beroep doen op de jarenlange professionele ervaring van onze medewerkers en mee genieten van onze passie voor woningen.
Dankzij onze kennis en doorgedreven klantgerichtheid willen wij aan al uw wensen voldoen om te komen tot een betrouwbare woning van hoogstaande kwaliteit, gebouwd op 100% traditionele bouwwijze.

De uitgevoerde werken en gebruikte materialen zijn gegarandeerd conform de betreffende wetgeving. 
Country Charm Constructions N.V. is een geregistreerd bouwbedrijf en reeds vanaf het eerste uur lid van  NCB (Nationale Confederatie Bouw) en het WTCB (Wetenschapelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf).
Wij bieden u een aansprakelijkheidsgarantie van 10 jaar !

Als familiaal bouwbedrijf  zorgen wij voor een sterke steun en vakbewame begeleiding gedurende het hele bouwproces; vanaf het prille ontwerp tot zelfs verschillende jaren nadat de woning is gebouwd kan u op ons rekenen.

 

Wij hopen u in de toekomst hartelijk te mogen begroeten !

Gratis documentatiepakket aanvragen